Eksempler på lækre smykker

31. oktober 2016

Smykker er noget de fleste af vi kvinder rigtig godt kan lide. Derfor er det også ofte, at man ser en ønskeseddel fra ens kæreste, søster eller mor hvorpå der er anført forskellige typer af smykker. Skal man købe en gave til en kvinde som man holder af, går man aldrig helt galt i byen, hvis du vælger at købe et smykke til hende. Kender du personen ret godt, kan man ofte også gå udover ønskelisten og stadig finde et super fedt smykke, som hun bliver meget glad for.

De fleste ønsker sig smykker i sæt, inkl. jeg. Derved kan jeg have smykker der passer sammen over hele linjen, og derfor kan man også bruge dette til at finde på gode gaver i form af smykker.
Herunder vil vi komme med nogle eksemplar på smykker som mange kvinder godt kan lide – og som vi spår vil kunne fungere lang tid i fremtiden.

Christina Watches

Serien fra Christina Watches er et samle smykke indeholdende et flot ur. Uret kan udbygges med mange forskellige smykker og charms, som man også kender fra andre smykkemærker, hvor forskellen her blot ligger i, at man bygger smykket op om et ur.

Man kan få rigtig mange fede vedhæng og derfor kan man dekorere uret nærmest som man selv vil have det til at se ud. En rigtig fed måde, at være med til at designe sit eget smykke.
Urerne og smykkerne er ret populære og har været det de senere år, derfor kan du købe dem i rigtig mange forskellige guld- og sølvsmede og i alle de store smykkebutikker online.

Georg Jensens marguerit

Rigtig mange kvinder har i en lang årrække været vilde med Margueritten fra georg jensen. Den kan både fås som halskæde, ørering, fingerring og som vedhæng til armbånd. Et smykke der i mange generationer har været populært og derfor er det et smykke som man kan have og gå med i mange år, uden det går af mode.

Spirituelle smykker

Spirituelle smykker kan være rigtig smukke smykker at bære, også selvom man ikke er specielt spirituel.

Et spirituelt smykke er ofte meget farverigt, og derfor skal man være typen med en stil, der godt kan bære en smule farverige smykker for at have sådan et smykke på. Derudover er spirituelle smykker ofte rige på symboler og/eller emblemer. Det kan eksempelvis være dyr eller andre religiøse motiver. Synes man at sådanne farverige symboler er super flotte som et smykke, kan man overveje at tage et kig på spirituelle smykker næste gang, at man skal skrive en ønskeseddel. En af de smykke typer der er populære er det såkaldte koral smykke.

Har måske også interesse

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar