3 Fede designertasker

15. november 2016

Designertasker er noget for enhver kvinde. Langt de fleste kvinder går rigtig meget op i at have en super fed taske, de kan tage med sig når de skal noget. Modsat sko, som der skal være mange forskellige par af samme typer, er det ofte at man har en god taske, som man er super vild med og har med sig overalt.

Vi vil i denne artikel sætte fokus på 5 fede tasker, som kan være din næste taske. Det bliver tasker som henvender sig til lidt forskellige typer og økonomi, men vi forsøger at ramme bredt så alle kan bruge artiklen med designertasker til en del.

Reisenthel mini maxi

Reisenthel tasker er først og fremmest tasker med rigtig stor værdi. Taskerne er super billige i forhold til hvad man får for pengene. En mini maxi fra Reisenthel koster 129,-, som er lysår fra andre fede designertasker til kvinder. Derfor vil vi helt klart anbefale at tage et kig på mini maxi hvis man er interesseret i en super lækker taske til billige priser. Vil du se flere Reisenthel tasker, så klik her

Tasken fås tilmed i mange forskellige farver og modeller – selv synes jeg modellen kaldet baroque er super fed, men er man mere til prikkede eller ensfarvede designs, fås tasken også i disse.

Day Birger Gweneth

Denne taske fra Day Birger er heller ikke noget der får økonomien til at vælte. Den fede sorte taske fås for 350,- og vil for mange være en klassisk sort shopping taske. Tasken er super fed, hvis man er til det sorte klassiske look på en taske. Lynlåslukningen gør det hurtigt og nemt at åbne og lukke tasken. Tasken er i en super god størrelse, så der er plads til det hele når man er på shoppetur.

Michael Kors Jet Set travel

Går vi til de lidt dyrere tasker, ville et super godt bud på en god taske være en Michael Kors taske. Tasken fås i flere farver, men den mest karakteristiske er klart den brune hvor det lidt genkendelige MK pryder ned langs siden. Derudover hænger der også det velkendte MK emblem ned langs siden som giver tasken den sidste fede pondus.

Materialet er imiteret læder, i en rigtig høj kvalitet. JET SET tasken kan fås i fem forskellige farver. Sort, 2 forskellige nuancer af brun, en i pink og en i en form for vanilje hvid. Vælger man den taske der passer bedst til ens outfit, får man med MK tasken en super taske, der vil være på mode i mange år fremadrettet.

Har måske også interesse

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar